First blogpost

First blogpost

Hej Alle og velkommen til hvad der er mit første blogindlæg.

Jeg hedder Lise, og er 20 år gammel. Jeg afsluttede sidste år STX, og er nu i gang med et sabbatår.

Jeg fik for ca. 5 år siden konstateret diabetes type 1, og denne blog kommer derfor til at handle om mit liv og min hverdag med diabetes. Det betyder ikke, at alle indlæg kommer til at handle om diabetes, da jeg også ønsker at skrive om andre ting, som fylder en del i mit liv, og som interesserer mig. Det betyder, at der nok også vil komme nogle indlæg omkring indretning, bagning, skønhed og mode.

Med den her meget korte introduktion af mig selv, håber jeg, I er klar på at læse med i fremtiden. Skriv meget gerne hvis der er nogle bestemte indlæg, I gerne vil læse :-).

– Lise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First blogpost