Det bedste valg jeg nogensinde har taget

Summer wants

Hej Alle.

Bloggen vil som sagt også komme til at handle om andre ting end diabetes. Og eftersom vejret i dag skriger om forår, sol og sommer, så tænkte jeg, at et lille indlæg omkring mine sommer cravings ville være på sin plads. Here we go!

Collage - Summer wants

// Billede 1 . Billede 2 . Billede 3 . Billede 4 . Billede 5 . Billede 6 . Billede 7 . Billede 8 //

Jeg synes, det ser super fedt ud med højtaljede short, og specielt hvis de ser en smule slidt ud. Billede nr. 1 er fundet på pinterest, men disse H&M shorts har samme effekt. Lidt i samme kategori er Mom Jeans, som ses på billede 3. De kan både dresses op og ned, og så ser de bare super behagelige ud. Jeg har dog tit svært ved at finde et par, som sidder flot på mig, men måske disse Mom Jeans fra H&M kunne klare jobbet :-). For tiden er jeg helt vild med striber, og jeg skal bestemt have fat i en stribet t-shirt til sommer. Jeg synes, både den røde stribede og den sort stribede t-shirt er super fine. Derudover ønsker jeg mig et par Birkenstock Arizona som vist på billede 5. Jeg har i forvejen et par Birkenstock Madrid i sort, men man kan aldrig have for mange sko, vel? ;-). Den fine Chloe Bikini fra Triangl har jeg længe kigget på. Jeg elsker den blå farve, og tænker, at den kunne være super fin, til lyst hår, som jeg har. Derudover kunne jeg også godt tænke mig en onepiece, og jeg ville ikke have noget imod at have den på billede nr. 8 fra Ted Baker. Det sidste ønske, jeg har til sommer (indtil videre) er en kamel farvet frakke lignende den på billede nr. 6. Det kunne f.eks. være denne duster coat fra Topshop.

Jeg håber, I nyder det dejlige forårsvejr ligeså meget, som jeg gør. Hvad er på jeres ønskelister til sommer? 🙂

– Lise

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste valg jeg nogensinde har taget