Skift af infusionssæt og insulin

Det perfekte par bukser

Som titlen ovenover antyder, handler dette blogindlæg om det perfekte par bukser, og i dette tilfælde handler det om Topshop Jamie Jeans. Det skal lige siges, at dette indlæg ikke er sponsoreret, men at jeg bare virkelig elsker de her bukser. Opdateret for nylig

 // 1. KØB HER – 2. KØB HER – 3. KØB HER – 4. KØB HER – 5. KØB HER – 6. KØB HER – 7. KØB HER – 8. KØB HER – 9. KØB HER – 10. KØB HER – 11. KØB HER – 12. KØB HER – 13. KØB HER // 

Jeg kan ikke sige nok gode ting om Topshops Jamie Jeans. De er efter min mening de perfekte bukser, da de sidder rigtig godt, er behagelige at have på, holder farven, og tilpasser sig ens kropsform. Hvis man ligesom mig har brede hofter, smal talje og ikke er særlig høj, kan det være rigtig svært at finde bukser, som sidder godt. Jeg har ofte oplevet, at bukser enten er for smalle omkring hofterne, eller for store i taljen og det kan være rigtig frustrerende, at skulle finde nye bukser. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville give jer et “heads up” omkring mine yndlings bukser, som efter min mening sidder perfekt.

Som sagt har jeg ofte svært ved at finde bukser, som sidder godt omkring numse og hofter, og samtidig passer mig i taljen, men det gør Jamie Jeans. De er utrolig behagelig at have på, da de har 3 % elastik i, men jeg synes ikke, de mister deres form, og bliver løse efter, at man har haft dem på. Selvfølgelig bliver de lidt løsere, men det er ikke noget, der har nogen betydning. Derudover elsker jeg dem også, fordi de findes i petite størrelser, hvilket vil sige, at længden af bukserne passer mig super godt. Jeg har både et par med længden 30, samt et par med længden 28. Begge passer mig super fint, men jeg foretrækker den petite længde 28, som passer perfekt til mine korte ben :-). Som I kan se på billederne, er bukserne en smule højtaljet, hvilket efter min mening kun er et plus, da det, efter min mening, bare gør dem endnu mere behagelige. Prisen ligger på omkring 400 kroner, og jeg kan kun anbefale dem. Har I prøvet Jamie Jeans, og hvad synes I om dem? Hvilke bukser er jeres yndlings? 🙂

– Lise

2 kommentarer

 • Inspiration-by-teens

  wow super fede bukser !! virkelig fedt indlæg! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisejust

   De er nemlig super fede og så er de også dejlige at have på! Win Win (-;
   Dejligt du kunne lide det – tak (-:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skift af infusionssæt og insulin