Chokoladeboller med 71 % mørk chokolade

Støt kampen mod diabetes – landsindsamling 2015

Billede fundet her:

Billede fundet HER

Søndag den 7. juni afholdes diabetesforeningens landsindsamling 2015. Jeg har før deltaget i denne indsamling, og gør det også i år. Jeg synes, det er vigtigt at gøre en indsats, der hvor jeg kan, og det kan jeg her.

Pengene fra landsindsamlingen går blandt andet til kurser for børn, unge og deres familier, hvor de lærer, om hvordan man kan leve med diabetes. Derudover går de også til at lave forebyggende arbejde mod at nedsætte risikoen for at udvikle følgesygdomme, hvilket jeg personligt synes, er utrolig vigtigt. Den vigtigste ting, som pengene fra landsindsamlingen går til, er efter min mening forskning. Forskning er virkelig vigtigt, og det giver mig et håb om en nemmere fremtid. Forskere ved ikke hvorfor, man rammes af type 1 diabetes, og derfor er sygdommen stadig et mysterium, som hverken kan helbredes eller forebygges. Men med forskning kan man forhåbentligt i fremtiden finde ud af, hvorfor diabetes type 1 forekommer og på den måde forebygge det. Derudover giver forskning håb om nye behandlingsmetoder, som gør livet nemmere for en diabetiker. Jeg føler mig heldig, at jeg lever i denne tid med diabetes, hvor der er mulighed for rigtig god behandling, som kan forebygge følgesygdomme, og ikke før i tiden hvor diabetes ofte var en sygdom, man døde af. Man har jo lov til at håbe, at man via forskning kan finde en kur mod diabetes, hvis ikke i min levetid, så i mange andres.

Derfor vil jeg opfordre alle jer til at bruge 2-3 timer af jeres tid d. 7 juni og melde jer som indsamlere til diabetes foreningens landsindsamling. Det er en vigtig og god sag! Man kan også tjene penge til sin skole eller forening ved at melde sig som indsamler. Som forening eller skole får man 15 % af det beløb, der bliver samlet ind.

Bliv indsamler HER!

– Lise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladeboller med 71 % mørk chokolade