Store pupiller

Walking on memory foam

Opdateret for nylig8

 

// 1. KØB HER – 2. KØB HER – 3. KØB HER – 4. KØB HER – 5. KØB HER – 6. KØB HER //

Jeg har altid fået af vide, at det er vigtigt at passe godt på sine fødder, når man har diabetes, og derfor have noget godt fodtøj. Egentlig tror jeg mest, dette gælder, hvis man har en dårlig reguleret diabetes, da dette med årene vil påvirke blodkarerne i benene og fødderne, således der vil opstå en dårligere blodtilførsel dertil, og sår vil have sværere ved at hele. Anyway, jeg har ofte rigtig svært ved at finde fodtøj da jeg er skabt med en bred, kort og høj vristet fod! Jep, total charmerende! Jeg har, hvad min bror kalder en murstens fod (-; Det er her, Skechers kommer ind i billedet. De er, og bliver de mest komfortable sko, nogensinde! Det skal lige hurtig siges, at dette indlæg ikke er sponsoreret, men at jeg simpelthen bare synes, disse sko er super lækre. Billedet ovenover viser en lille brøkdel af de forskellige designs, som Skechers laver, og jeg ejer selv et par i sort, samt et par i sort og pink. Hvis du ligesom mig har en bred fod med en høj vrist, og derfor har svært ved at finde sko, som ikke klemmer, så kan jeg klart anbefale Skechers. Udover at de passer til min fod, og ikke klemmer nogensteder, så er det, der først og fremmest gør dem komfortable, at sålen er lavet af memory foam. Jep, MEMORY FOAM! Det vil altså sige, at sålen former sig efter din fod, og det føltes helt seriøst, som om, at du går på en pude! Efter du har haft dem på en hel dag, går sålen tilbage til dens oprindelige form, dvs. at sålen ikke mister sin memory foam form, efter at man har trådt sålen ned en hel dag, hvis I forstår, hvad jeg mener (-:

Har I skechers, og hvad synes I om dem?

– Lise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store pupiller