KÄHLER HAMMERSHØI

Espadrilles til høje vriste

DSC_1102DSC_1111

DSC_1121DSC_1087

DSC_1105

Som sagt i mit tidligere indlæg om Skechers (kan læses HER) har jeg meget høje vriste, som ofte gør det svært for mig at finde fodtøj. Jeg elsker espadrilles, og har prøvet utallige i forskellige skobutikker, men som alle har været for smalle til mig over mine vriste. Det har virkelig ærget mig meget, da jeg synes de ser super fede ud til nærmest alle outfits. Men den anden dag, da jeg havde en massiv skokrise, fandt jeg disse lærke espadrilles i Bilka! Jep, ikke lige det sted jeg regnede med at finde dem, men det gjorde jeg altså. Skoene er fra deres nye VRS linje, og er lavet af ægte læder! De er super fede, og koster kun 300 kroner! Hvad endnu bedre er, at jeg kan passe dem over mine vriste! Jeg elsker dem, og overvejer helt at købe et par mere (-; De kan også købes i en lys ruskind udgave, som også var super lækker! Hvad synes I om dem?

– Lise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÄHLER HAMMERSHØI