Anthropologie.eu

Clinique redness solution foundation

DSC_1174 DSC_1276

Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden, jeg har lavet et blogindlæg. I dag kommer mit blogindlæg til at handle om min højt elskede clinique foundation, som efterhånden har været min følgesvend i omkring 2-3 år. Jeg har i al den tid, jeg kan huske haft røde kinder, som til tider blusser op, når jeg bliver udsat for stress, varme, kulde, sol osv. Jeg vil dog sige, at det med tiden er blevet bedre, men at det som I også kan se, bestemt ikke er forsvundet. Jeg har altid farve i kinderne, nogle dage mindre end andre. I mit tilfælde tror jeg, at jeg har fået det fra min mor, som også havde røde kinder, da hun var på min alder. I dag får hun ikke blussende kinder, og jeg kan håbe på, at det samme vil gælde for mig, i takt med jeg bliver ældre. Indtil videre tyer jeg til min Clinique Redness Solution Foundation, som er beregnet til at farvekorrigere rødme og blussen. Den er oliefri, beskytter mod UVA- og UVB stråler med en solfaktor på 15 – det betyder dog ikke, at man ikke skal bruge solcreme i ansigtet også! Derudover indeholder den beroligende ingredienser, der mindsker blussen, og den virker! Den koster 255 kroner, og indeholder 30 ml.

DSC_1174 DSC_1250 DSC_1284

Billederne er alle taget uden blitz, og som man kan se dækker foundationen rødmen rigtig godt, men giver samtidig et naturligt look, og lader stadig lidt af mine røde kinder titte frem. Den er en fugtgivende foundation, men hvis man har virkelig tør hud, som jeg f.eks. har omkring min næse, så kan den altså nogen gange godt fremhæve det. Det er dog kun, hvis man har virkelig tør og flakey hud. Jeg påfører altid min foundation med en våd svamp ligesom beautyblender, og det gør den utroligt nem at blende ud, og er med til at give et naturligt look, som jeg helt klart foretrækker. Efter min mening er det en let foundation, som man ikke kan mærke, man har på. Mærker man på huden, føles det som når, man har puttet en fugtighedsgivende creme på. Jeg har den i farven 01 Alabaster, som er den lyseste farve man kan få.

 Hvilken foundation bruger I, og hvad er jeres favorit foundation?

– Lise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anthropologie.eu