Birkenstock på Trendsales

Chokolade-banan shake

DSC_1172DSC_1174

Jeg er, og vil altid være lidt af en chokoladegris. Jeg elsker chokolade, alt chokolade, chokoladekage, chokoladeis og ikke mindst chokolade shake. Derfor har jeg de sidste par dage prøvet mig lidt frem med forskellige chokolade-banan shakes, og jeg synes faktisk, at de alle sammen er blevet rigtig gode. Jeg laver den ofte efter en løbetur, da den indeholder dejlige proteiner, og bare virker som en lækker forfriskning og snack. Derudover tager den kun 2 minutter at lave, hvis man altså har en frossen banan i fryseren i forvejen. Den har en dejlig kraftig chokolade smag, samtidig med at man godt kan smage bananen i den, hvilket jeg synes fungerer rigtig godt. Btw glasset er fra Urban Outfitters. Linket får I HER. Den kan nydes på alle tider af dagen, så der er ikke andet for end at komme igang! (-:


Chokolade-banan shake (opskift til 1 person)

Ingredienser:

1 frossen banan skåret i skiver

60 ml. A38

60 ml. letmælk

2-3 tsk. Raw Cacao powder (kan findes HER)

ca. 30 g. Chokolade proteinpulver (bruger dennne HER)

0.5 tsk. akaciehonning

Fremgangsmåde:

Put alle ingredienserne i en blender, og blend i ca. 60 sekunder, indtil bananerne er helt blendet. Smag til og tilsæt evt. mere honning for at gøre den sødere, eller mere raw cacao powder for at få en mere intens chokoladesmag. Ellers er der ikke mere at sige end enjoy!


Skriv gerne hvad I synes om opskriften, hvis I prøver den! (-: Jeg håber I nyder solen, og får en rigtig dejlig Grundlovsdag og Fars dag!

– Lise

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birkenstock på Trendsales