Dress your tech

Nye begyndelser & svære beslutninger

Som sagt i tidligere indlæg blev jeg student i juni 2014. Det er ved at være lidt over et år siden nu, og jeg træder nu ind i en hel ny del af mit liv. Det er både skræmmende, nervepirrende, men spændende på samme tid. Jeg har brugt hele mit sabbatår på at finde ud af, hvad jeg skulle efter det. Det har været sindsygt svært. Jeg har aldrig været den person, som bare har vidst, hvad jeg ville med mit liv – tværtimod. Jeg har altid haft en idé om, at det skulle være et job, hvor man kunne være kreativ, da jeg altid har interesseret mig for boligindretning, interiør, skønhed, makeup osv. Men jeg har aldrig haft mine tanker på et bestemt job, og har aldrig følt, at det bare var det, jeg skulle. Der er så utrolig mange muligheder for uddannelser i dag, og det er efter min mening både godt og skidt. For mig har det været svært efter gymnasiet, at skulle stå på egne ben i forhold til hvad jeg nu ville -på den måde at der indtil gymnasiet, altid har været nogle retningslinjer efter, hvad man nu skulle, og hvad man kunne vælge. Altså valget om at tage en gymnasial uddannelse har for mig, været ligesom folkeskolen og 10. klasse – det var det, man gjorde, og der var ikke rigtig noget alternativ – hvilket der jo er, men det har bare været naturligt for mig at tage de valg. På den måde har jeg ikke rigtig tænkt over, hvorfor jeg tog en STX, og hvilke muligheder det ville give mig for videre uddannelse. Omkring marts måned besluttede jeg mig for at søge ind på HGS – som er en HG på 10 uger for personer, som allerede har taget en STX. Det gjorde jeg fordi, at jeg gerne ville være dekoratør og derfor have en elevplads i f.eks. Ikea eller Bahne. Det startede jeg så på i mandags dvs. d. 10 august. Med det samme kunne jeg bare mærke, at det slet ikke var det, jeg havde lyst til, og der var en anden uddannelse, som hele tiden havde ligget og luret i baggrunden, og som jeg havde haft i tankerne siden januar måned. Derfor har jeg meldt mig ud af HGS og starter på Kosmetologuddannelsen mandag d. 17 august. Jeg kan ikke være mere glad end jeg er lige nu, og jeg glæder mig sindsygt til at starte på uddannelsen. Det har været en svær beslutning for mig, men nu er den taget, og der venter et nyt kapitel lige rundt om hjørnet.

– Lise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dress your tech