Nye begyndelser & svære beslutninger

Ny hudpleje fra Medex

DSC_1722

DSC_1719

DSC_1710

Som jeg tidligere har skrevet, er jeg startet på kosmetologuddannelsen, og jeg er super glad for det. En ting der passer mig virkelig godt er, at uddannelsen bygger på en god kombination mellem teori og praksis, hvilket gør, at man får utrolig meget ud af dagene på skolen. Her i løbet af de første tre uger har vi blandt andet lært om hudtyper og hudens forskellige tilstande. Derfor har der selvfølgelig været meget fokus på huden, og det har også været en øjenåbner for, at det virkelig er vigtigt at passe på sin hud, og ikke mindst at bruge de rigtige produkter. Når man får en ansigtsbehandling, analyseres ens hudtype og hudens tilstand også, og på baggrund af dette udarbejdes der et hudplejeskema. Det har jeg selvfølgelig også fået lavet, og ovenstående billeder viser nogle af de produkter, som egner sig godt til min sarte og tørre hud. Jeg har utrolig sart hud, og min hud har en tildens til at blusse ved den mindste påvirkning. Sådan har det været siden jeg var barn, og det er ikke noget, der påvirker mig voldsomt, men hvis jeg kan give min hud en hjælpende hånd i retningen af at være mindre sart, så er jeg selvfølgelig klar på det.

Medex er en hudplejeserie, som man ikke lige finder i Magasin eller Salling, da man skal være uddannet i brugen af produkterne, og det forhandles derfor kun af hudlæger og kosmetologer. Medex har en serie, som hedder Skin desensible, som er  specielt god til karsprængninger, rød og sart hud. Neuropeptide ampullerne har en positiv indvirkning på nerverne, som gør at huden bliver mere modstandsdygtig overfor stress og andre ting, som huden bliver påvirket af i løbet af dagen. Jeg skal bruge den om aftenen under det næste produkt, som er Cream desensible. Cream desensible er en natcreme, men kan også bruges som et tyndt lag under ens dagcreme. Den virker beroligende og sammentrækkende på blodkar, hvilket jo er optimalt for mig. Cremen er svagt grøn, og dæmper derfor også det røde i min hud. Jeg synes, det bliver rigtig spændende at se hvilke virkninger produkterne har på min hud, og jeg har derfor tænkt mig at lave nogle opfølgende blog indlæg omkring dem. Hvem ved, måske har nogle af jer også sart hud, som blusser let?

Jeg håber I har lyst til af følge med (-:

– Lise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye begyndelser & svære beslutninger