Ny hudpleje fra Medex

Ny insulinpumpe

thumb_DSC_1726_1024

DSC_1727

Som I kan se, havde min gamle insulinpumpe fået et par revner ved batteriet og ved insulinen. Selvom det endnu ikke havde nogen indvirkning på min insulinpumpe, anbefalede min diabetes sygeplejerske at ringe til Medtronic og høre, om de ville udskifte den. Derfor ringede jeg fredag til Medtronics kundeservice, hvor jeg snakkede med en rigtig sød medhjælper, som sagde, at hun ville sende en ny pumpe til mig, og at jeg højst sandsynligt ville have den dagen efter. & ganske rigtigt, jeg modtog den dagen efter! Super dejligt og virkelig betryggende at det går så hurtigt, hvis man nu står i den situation, at ens insulinpumpe faktisk er gået i stykker, og ikke virker.

Jeg har fået programmeret min nye insulinpumpe, og mangler nu bare at sende den gamle tilbage. Men tommel op til Medetronic og deres hurtige kundeservice!

– Lise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny hudpleje fra Medex