Ny insulinpumpe

Opdatering

Hej alle sammen.

Så blev det igen tid til at skrive et indlæg efter en lang periode med stilhed her på bloggen. Jeg tænkte, at en opdatering ville være på sin plads, eftersom vi er gået et nyt år i møde, siden jeg sidst lagde et blogindlæg ud. Here we go.

Jeg går stadig på kosmetolog uddannelsen, og har efter små 5 måneder, så småt fundet min plads i et nyt univers, som byder på meget ny viden. Det er vildt, som tiden går, når man indser, at jeg faktisk kun har lidt over 1 år tilbage, før jeg skal stå den store prøve. Det føler jeg mig overhovedet ikke klar til endnu, hvilket er meget forståeligt i sig selv, da jeg har mange ting, jeg stadig skal lære, og det er svært. Alligevel tror jeg, at jeg må vende mig til tanken, for når først dagen kommer, så er følelsen der nok stadigvæk. Sådan er det nok altid.

Udover det, så lærer jeg også stadig nye ting om min diabetes. Jeg begynder at se et mønster i mine blodsukkere, og lærer min krop bedre at kende. Det er rart, men der vil nok altid være ting, der vil undre mig, som jeg finder ud af på vejen. Det er en læringsproces og heldigvis for det.

Jeg har planer om at lave et indlæg om hudplejeprodukterne fra medex, som jeg tidligere har lavet en indlæg om, således I kan høre, hvilke resultater jeg har oplevet. Derudover har jeg en idé om et indlæg omkring kosmetologuddannelsen, og hvad jeg har lært indtil videre. Jeg håber I fortsat vil læse med 🙂

– Lise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny insulinpumpe