Opdatering

Hudpleje til stresset og følsom hud

DSC_1719

Som tidligere nævnt har jeg tænkt mig at lave en opdatering på min hudplejerutine, som jeg tidligere har introduceret jer for. Da jeg startede på kosmetologuddannelsen, blev jeg introduceret for mærket Medex, og hvilke produkter der ville være optimale for mig i min hudplejerutine. Hvis I er interesseret i at læse lidt mere om Medex, har jeg i indlægget Ny hudpleje fra Medex” uddybet en smule. Men kort sagt er Medex et hudplejemærke, som kun forhandles hos kosmetologer og hudlæger, som er uddannet i mærket. Det er altså ikke et mærke, som man kan købe i Matas eller lignende forretninger.

Som kosmetolog fokuserer man blandt andet på kundens hudtype, tilstande, og hudelementer. Min hudtype er fugttør hud, derudover har jeg sart hud som tilstand, og skal jeg nævne et hudelement, vil det være Erythem, altså diffus rødme. Før hen oplevede jeg ofte, at mine kinder ville blive meget røde, hvis bare jeg rørte det mindste ved dem. Et eksempel kunne være, når jeg skulle rengøre min hud. Derudover ville mine kinder med sikkerhed blusse, hvis jeg var en lille smule stresset, nervøs, eller presset. Det er en ting, som jeg stadig kæmper en smule med, men slet ikke i så høj grad som før. Kulde/varme påvirkninger ville med sikkerhed også resultere i varme og røde kinder, og udover at det er ubehageligt, så kan det også forårsage udvidet kapillærer, hvilket jeg ikke er interesseret i, da man kun kan fjerne disse ved hjælp af laser. Derfor ville jeg gerne hjælpe min hud på vej, ved at bruge forbyggende produkter.

På baggrund af dette blev jeg anbefalet Medex cream desensible og Medex neuropeptid ampuller. Jeg må nok indrømme ,at jeg tror den største forskel har ligget i medex neuropeptid ampullerne. De kommer i en boks af 5, og har holdt i ca. 5-6 mdr, hvilket jeg synes er ret godt, da jeg har brugt dem hverdag. Selvfølgelig er der ingen tvivl om, at sammenspillet mellem cream desensible og neuropeptid ampullerne har givet den mest optimale virkning, men jeg føler stadigvæk, at ampullerne har gjort det største arbejde. Mine kinder blusser ikke længere i så høj grad efter, at jeg har renset min hud. Den største forskel oplever jeg, efter jeg har været ude i det kolde vintervejr, som vi efterhånden er så heldige at have fået her i Danmark. Mine kinder blusser nærmest ikke, og jeg oplever ikke den samme ubehagelige følelse af varme og røde kinder længere. Det er super dejligt, og jeg vil varmt anbefale begge produkter, især neuropeptid ampullerne.

Kæmper I med stresset og følsom hud, og hvilke produkter bruger I?

– Lise

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering