Hudpleje til stresset og følsom hud

Hverdagens makeup

DSC_0352

DSC_0361

DSC_0368

DSC_0388

DSC_0374

Glædelig lørdag til jer alle.

I dag kommer indlægget til at handle om, hvilke makeup produkter jeg bruger dagligt. Makeup er en vigtig del af min uddannelse, eftersom det er et krav, at jeg har makeup på, de dage jeg er på studie. Derfor tænkte jeg, at det kunne være sjovt at vise jer, hvilke makeup produkter jeg bruger, og hvad jeg synes om dem.

#1 Mac Prep + Prime CC color correcting – Jeg har den i farven neutralize, og elsker den. Som navnet siger, neutralisere den de røde undertoner, jeg har i min hud, specielt på mine kinder. Derudover indeholder den også SPF 30, hvilket kun er et plus. Jeg elsker den, og man kan virkelig se en forskel efter at have påført den. Hvis jeg har en dag, hvor jeg ikke har makeup på, kan jeg alligevel godt finde på, bare at tage denne på, for at få en mere ensartet hudtone.

#2 Zoeva Cocoa Blend Palette – Øjenskyggepaletten indeholder 10 forskellige, og meget smukke farver. Jeg har ikke brugt den så meget endnu, men det jeg kan sige er, at skyggerne er meget pigmenterede, også den helt lyse af farverne. Det er ikke hver dag, jeg tager øjenskygge på, men hvis jeg gør, har det været fra denne palette.

#3 Mac Strobe Creme  – Giver en smuk glød til huden, og får den til at se sund og frisk ud. Jeg har i en periode, haft meget tør hud, og den har virklig hjulpet med at få huden til at se mindre tør ud. Derudover føles den dejlig på huden, og giver min hud et ekstra skud fugt inden min foundation.

#4 Mac Painterly Paint Pot – Selvom jeg har tør hud, så bliver mine øjenlåg “fedtede” i løbet af dagen, hvilket gør at, min øjenskygge ikke holder hele dagen, som jeg gerne vil have den til. Jeg havde derfor intentioner om, at dette produkt kunne hjælpe mig med dette, men hvis jeg skal være helt ærlig, synes jeg ikke rigtig, den gør nogen forskel. Måske jeg bruger for meget af produktet? Hvad synes I om den?

#5 Nyx Taupe Blush – Jeg bruger den til at konturere med, og det fungerer rigtig godt. Den har en god kold undertone, til at lave skygger med. Jeg kunne desværre ikke finde et link til den.

#6 Revlon Colorstay Foundation – Denne foundation købte jeg på min tur til London. Den er målrettet til personer men normal/tør hud. Men jeg vil ikke anbefale den til personer med meget tør hud, da den vil fremhæve tørre pletter, og hvem vil have det? Jeg elsker de mange forskellige farvetoner man kan få, og jeg føler faktisk, at jeg har fundet den perfekte farve til mig. Jeg har den i farven 150 Buff, og selvom jeg har meget lys hud, så kan man altså få en farve, der er lysere, hvilket er super fedt. Jeg synes den holder længe på huden. Men den begynder, efterhånden som dagen går, at nedbrydes. Jeg vil sige, at den giver en medium dækning.

#7 Mac Brave Lipstick – Super smuk læbestift, som har den der “my lips, but better” farve. Jeg er rigtig glad for den. Den er meget diskret, men man kan godt se, at der er noget på læberne. Derfor synes jeg, at det er en rigtig god hverdags farve. Den har en satin finish, hvilket gør, at den ikke er udtørrende, men super lækker at have på, uden at være for skinnende.

#8 Beauty Blender – The beauty blender er min fortrukne måde at påføre min foundation og concealer. Den blender alt super hurtigt og gør, at det ser sindsygt naturligt ud, hvilket jeg foretrækker. Dette er min nummer 2 beauty blender, og jeg vil helt klart anbefale at købe den i farven sort, da man næsten ikke kan se, at den er blevet brugt, hvilket den er.

#9 The Balm Mary-Lou Manizer – Bruger jeg til at fremhæve mine kindben. Den er super fin. Dog vil jeg sige, at hvis man har en smule udjævn hud af nogen form, så vil den altså fremhæve det en smule. Men sådan vil det nok være med alle highlightere. Jeg er glad for den, og synes den er skøn.

#10 The Body Shop Honey Bronze – Dette er til hver en tid min favorit bronzer. Den er fuldstændig mat, og findes i farver, der ikke er for mørke. Jeg har haft to indtil videre, og de holder altså i meget lang tid. Jeg har den i farven nummer to, hvilket er den anden lyseste farve. Den ser meget orange ud på billedet, men det er den altså ikke i virkeligheden. Den giver den smukkeste glød til huden, uden at være for meget.

#11 Mac Omega Eyeshadow – Denne øjenskygge bruger jeg til at give mine bryn lidt mere farve, der hvor de har brug for det. Den er ikke noget specielt, men er en helt almindelig godt øjenskygge, som også kan bruges til bryn. Dog er den en smule varm i undertonen, hvilket jeg godt kunne ønske, den ikke var.

#12 Max Factor False Lash Effect Mascara – God Mascara som giver mine vipper fylde og længde. En gammel favorit som jeg tror, jeg altid vil gå tilbage til. Forårsager ikke afsmitning på den nederste vippekant i løbet af dagen 🙂

#13 Rimmel London Match Perfection Concealer – Jeg synes egentlig ikke denne concealer, er noget at prale af. Den dækker fint, men ikke noget udover det almindelige. Under øjnene synes jeg, den samler sig i de små linjer. Derudover oxiderer den en smule, når der er gået nogle minutter. Hvilken vil i anbefale?

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudpleje til stresset og følsom hud