Hverdagens makeup

Smukke fotografier af naturen

Hej Alle.

Jeg er efterhånden ved at have indsamlet en del fotos, som jeg har taget hen over årene. For et par uger siden, bestemte jeg mig så for at få et par stykker af dem lavet til plakater. Da jeg ikke vidste, hvordan resultatet ville blive, prøvede jeg mig frem med få. Jeg synes selv, at resultatet er blevet super godt, og er meget tilfreds. Hvad synes i?

DSC_0005

DSC_0019

DSC_0024

Jeg har lagt nogle af dem på Trendsales, så hvis I er interesseret i at tjekke dem ud, smider jeg lige et link her: KLIK

Det kunne være super fedt at høre jeres mening omkring mine billeder 🙂

– Lise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagens makeup