Pink Molécule 090-09

Den bedste shampoo mod irriteret hovedbund og skæl

Hej Alle.

Jeg har længe kæmpet med kløende hovedbund og skæl, og har prøvet utallige skæl shampoo, som bare ikke har givet noget holdbart resultat. Hvis du selv kæmper med det, ved du ligesom mig, at det er virkelig ubehageligt. Nu har jeg efterhånden fundet en shampoo, som giver resultater, og virker med det samme. Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele det med alle jer, som døjer med kløende hovedbund og skæl, ligesom jeg. Neccin shampoo nr. 1 dandruff treatment er, efter min mening, den bedste shampoo til bekæmpelse af skæl. Man mærker med det samme en forskel, og den hjælper virkelig effektivt med at fjerner skæl, men lindre også kløen i hovedbunden. Så vidt jeg ved, er det en linje i det svenske mærke Grazette of Sweden, og linjen indeholder udover Neccin dandruff treatment også produkter til at beskytte mod tilbagevendende skæl. De produkter har jeg dog ikke prøvet, og kan derfor ikke bedømme, hvorvidt de hjælper eller ej. Men jeg kan virkelig anbefale denne shampoo, hvis man døjer med irriteret hovedbund og skæl. Det er en shampoo til den mere dyre side, men den er alle pengene værd. Derudover behøver man ikke at bruge den hverdag, hvilket gør, at den holder længere. Jeg smider lige et link til Cocopanda.dk, hvor jeg fandt den billigste pris: Neccin Shampoo nr. 1 Dandruff Treatment – dette er ikke et sponsoreret indlæg, jeg synes bare, at den er virkelig god! 🙂

-Lise

Neccin shampoo

Billede fundet HER 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink Molécule 090-09