Bomber Jackets Inspiration

Nyfunden kærlighed …

Hej Alle.

Jeg har i løbet af sommerferien fundet en nyfunden kærlighed for akvarelmaling. Det er lidt en side af mig selv, som jeg aldrig rigtig fuldt ud har dyrket, men som jeg nu elsker. Hvis I følger mig på Instagram, har I højest sandsynligt set nogle af disse akvarelmalerier nedenunder. Jeg har altid elsket at være kreativ, men den her form er lidt ny for mig. Jeg elsker den måde, man kan lege med farverne på, imodsætning til akrylmaling. Det er jeg hvertfald ikke en haj til. Jeg har faktisk en lille idé om at indramme disse, og bruge dem som pynt på væggene. Hvad synes i? Kan i lide dem?

DSC_1120

DSC_1127

DSC_1130

DSC_1131

Opdateret for nylig3

-Lise

 

2 kommentarer

  • Louise E.

    JA jeg kan lide dem! Så fine og sprøde i farven.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bomber Jackets Inspiration