Frustreret, splittet og forvirret..

“Hvorfor prikke når man kan skanne?”

FreeStyle Libre

Billedet er fundet //HER//

Hvis du ligesom mig, har type 1 diabetes, ved du hvor irriterende det nogle gange kan være at skulle måle blodsukker. Jeg måler mit blodsukker ca. 4-6 gange om dagen, og det kan altså godt blive trættende i længden, men det er en nødvendighed. For cirka halvanden måned siden, blev jeg gjort opmærksom på Abbott FreeStyle Libre Flash apparatet via Diabetes foreningens instagram side. Det er en blodsukkermåler, som fungerer lidt som en sensor. Den fungerer således, at man har en lille sensor siddende på overarmen, som måler ens blodsukker hele tiden. Det eneste man skal gøre for at få vist sit blodsukkerniveau, er at føre apparatet op til selve sensoreren. Det vil altså sige, at man kan tjekke sit blodsukker på alle tider af døgnet uden at skulle stikke sig. I mine øre lyder det ret så fantastisk. Derudover fortæller den om blodsukkeret er langsomt eller hurtig faldende/stigende, eller om det er stabilt.

Jeg er blevet tilbudt at være “test” person for apparatet, og det har jeg naturligvis sagt ja til. Prøv lige at forstil dig, hvor meget frihed det vil give. Lige nu er jeg super positiv og ret spændt på at prøve den, og se om den lever op til mine forventninger. Jeg vil selvfølgelig skrive indlæg om FreeStyle Libre Flash, og give jer min helt ærlige mening. Jeg skal prøve den i en måned cirka, og jeg håber, at I vil følge med her på bloggen, hvor jeg vil dele mine oplevelser med apparatet og erfaringer, omend de er gode eller dårlige.

Der vil komme en opdatering i næste uge, når jeg får apparatet. Hvis I har nogle erfaringer med FreeStyle Libre Flash, må I meget gerne dele dem herunder.

-Lise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frustreret, splittet og forvirret..