"Hvorfor prikke når man kan skanne?"

Inspiration: pynt til væggen

DSC_1161

//HER//

DSC_1167

//HER//

DSC_1170

//HER//

Hvis I har læst mit tidligere blog indlæg om min nyfundne kærlighed for akvarelmaling, så ved I godt, at jeg på det sidste har brugt meget tid på at sidde og male. Hvis I ikke har læst det, kan I læse det her: //Nyfunden kærlighed…//. Jeg har netop sat disse tre til salg inde på Trendsales. Jeg har smidt et link under hvert billede, hvis nogle af dem kunne have interesse. Jeg synes selv, at de er super fine i passepartout rammer, og regner med at lave endnu et blog indlæg om, hvordan jeg bruger dem i min indretning.

-Lise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hvorfor prikke når man kan skanne?"