Walking on memory foam

KÄHLER HAMMERSHØI

hammersh_i-kv_rne-hvid-marmorgr_

//Billedet er fundet HER //

hammersh_i-hvid-antricit_2

// Billedet er fundet HER //

Opdateret for nylig9

// Køb HER //

Hvis jeg skal være helt ærlig, har jeg aldrig været den store fan af Kähler Omaggio linjen, som mange jeg kender ellers synes at være helt vilde med, men da jeg så nyhederne fra Kähler Hammershøi, var jeg solgt. Inde på Kählers hjemmeside beskriver de Hammershøi-stellet som “…et elegant og enkelt designstel med fine historiske detaljer i naturlige nordiske materialer: keramik, egetræ og glas…” Jeg er helt enig! Hammershøi stellet passer fuldstændig ind i min smag, da jeg elsker sammenspillet mellem træ og keramik. Det er simpelthen så fint! Som I nok kan gætte jer frem til, blev jeg nød til at eje disse to smukke salt/peber kværne fra Hammershøi linjen. Kværnene koster 399 kroner stykket, og kan fåes i tre forskellige farver: hvid, grå og mørkegrå. Jeg havde et gavekort, som var så heldig at blive brugt på disse skønheder! Så blev der tilføjet lidt til samlingen, som stille venter på at blive brugt, hvilket forhåbentlig ikke varer meget længere (-; Hvad synes I om Hammershøi-stellet?

– Lise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Walking on memory foam