Når pizza og alkohol bliver en udfordring

My Space

Jeg bruger meget tid på mit værelse, og derfor er det også vigtigt for mig, at det er et sted, jeg kan lide at være, og som giver mig ro. Jeg elsker at indrette mit værelse, og det sker forholdvist ofte. Jeg synes, hurtigt det bliver kedeligt, og får derfor en trang til, at der skal ske noget nyt :-).

Lige så meget som jeg har brug for, at mit værelse skaber en vis ro, så sker det lige så ofte, at der befinder sig tøj ud over hele mit gulv. Når jeg så en dag får nok af det, så endevender jeg hele mit værelse, og det er her, det sker at tingene bliver flyttet lidt rundt.

Igår var en af de dage, og derfor tænkte jeg, at dagens indlæg kunne være et inspirations indlæg til hjemme interiør. Here we go!

DSC_0983

Garderobe stangen er perfekt, hvis man ligesom mig har skråvægge, som ellers til tider kan være lidt irriterende, når det gælder indretning. Alt der er brugt til den, er en gardinstang fra Ikea – Link: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/10217141/ samt to væg/loft beslag fra Ikea – Link: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/30219889/ Bøjlerne er fra Søstrene Grene. De er virkelig gode, da de ikke fylder særligt meget. Derudover koster de kun 1,68 kr stykket :-).

DSC_0980

DSC_0974

DSC_0975

Skrivebordet er lavet ved brug af to benbukke fra Ikea – Link: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/80130776/. Træpladen er fundet på vores loft :-).

DSC_1004

De to billeder, der står på min billedehylde betyder begge utrolig meget for mig. Den første er Hjertelyd lavet af Anni Gamborg, som jeg fik I gave af hende, hendes mand og deres to dejlige børn til min 18-års fødselsdag. Det er bestemt en af de bedste og mest betydningfulde gaver, jeg nogensinde har fået, og jeg er meget taknemlig for den. Anni Gamborg laver mange flotte, og sjove malerier som kan findes her – Link: http://annigamborg.dk/noder.html

Den næste er lavet af min søde kusine Louise Egedal, og har også en stor betydning for mig. Jeg fik den, da jeg blev student af hende, hendes mand og deres to små børn, og den er uden tvivl også en af de bedste og mest betydningsfulde gaver, jeg nogensinde har fået. På hendes hjemmeside kan man blandt andet finde skåle, vaser, plakater og i det hele taget kunstværker, som er super flotte. Jeg elsker hendes stil, og hvis I har lyst til at tjekke hendes hjemmeside ud, er linket her: http://www.louiseegedal.dk – I kan også smutte forbi hendes facebook side: https://da-dk.facebook.com/pages/Louise-Egedal-keramik/197455606966026

DSC_0942

DSC_0972

DSC_0934-001

DSC_0934

DSC_0936

Jeg håber I får en dejlig dag, fyldt med solskin 🙂

– Lise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når pizza og alkohol bliver en udfordring