A look inside my bag

Mocha Iceblend

DSC_1208

DSC_1203DSC_1201

Nu hvor sommeren er ved at være ovre, så tænkte jeg, at jeg ville skynde mig at smide denne opskrift op på iskaffe. Jeg elsker iskaffe, og jeg kan drikke det på hvilket som helst tidpunkt af året. Det er altså ikke kun noget, der hører sommeren til, hvis du spørger mig.

Det er lang tid siden, jeg har fået en iskaffe, og da vi ikke har en Baresso lige i nærheden, af hvor jeg bor, så tænkte jeg, at jeg ville lave den selv. Derudover er de meget billigere at lave selv, og man kan, efter min mening, sagtens lave dem lige så lækre, som på Baresso eller Starbucks.

En lækker vanilje sirup eller hvad man fortrækker af sirup, giver lige det sidste til iskaffen, og på den måde kan du selv regulere, hvor sød den skal være. Jeg havde desværre ingen sirup, men tilsatte lidt sødet kakao tilsidst. Den kan dog også sagtens drikkes for sig selv.

Med hensyn til det kogende vand, isterningerne og mælken, gjorde jeg det på øje mål, men jeg vil mene at det svarede til de angivne mål, I kan se i opskriften.

Mocha Iceblend opskrift (1 person):

1 spsk. instant kaffe. 

1 spsk. usødet kakao. 

1 spsk. rørsukker. 

50-100 ml kogende vand. 

5-10 isterninger. 

200-250 ml mælk.

Bland instant kaffe, usødet kakao og rørsukker sammen, og tilsæt herefter den kogende vand, og rør sammen. Køl det evt. ned ved at tilføje isterninger og rør rundt – det tager kun få sekunder. 

Blend herefter blandingen med isterninger og mælk. Jeg gjorde det i en Nutribullet, hvilket varmt kan anbefales. 

Herefter er iskaffen færdig, og du kan evt. tilsætte en lækker sirup – det gør den største forskel. 

Skriv endelig hvis I prøver opskriften, og hvis I har nogle gode tips til at lave iskaffe.

Følg mig på InstagramPinterest, og Bloglovin

-Lise

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A look inside my bag