Inspiration: Interior

A look inside my bag

DSC_1207

DSC_1213

DSC_1199

I dag får I et lille kig i min taske. Dermed får I også et indblik i, hvad jeg tager med mig, hver eneste gang jeg skal nogle steder hen, og hvilke produkter jeg simpelthen ikke kan undvære som diabetiker. Som I nok kan se, er næsten alle ting diabetes relateret, og da man som diabetiker skal have ret meget med uanset hvor man går hen, så er der ikke plads til så meget andet sjovt, hvis man som mig, foretrækker en lille simpel taske.

 

Juice // jeg har altid en juice på mig! og det er én af de vigtigste ting for mig at have med, hvis jeg skulle få lavt blodsukker. Der er mange diabetikere, der har druesukker med sig, hvilket også er nemmere, da sådan en pakke fylder mindre, men jeg foretrækker juice fremfor druesukker, da jeg ikke føler, at druesukkeret får mit blodsukker hurtigt nok op – og i en situation med lavt blodsukker, kan dette ikke gå hurtigt nok.

Penge // Det er ikke ofte, at folk har kontanter på sig i disse dage, og dette gælder også mig. Ikke desto mindre kan jeg faktisk godt lide at have kontanter på mig, for en sikkerhedsskyld. Derudover har jeg selvfølgelig også mine kort med mig, dem viser jeg bare ikke her ;-).

Høretelefoner // Høretelefoner er et must! Specielt hvis man som mig tager meget offentlig transport. Meget tid kan gå med at høre musik, eller se youtube.

Blodsukker apparat // Igen! En af de vigtigste ting i min taske. Det giver lidt sig selv, eftersom jeg jo har diabetes, og derfor skal kontrollere mit blodsukker. Men som I også kan se på billedet, ligger der en Freestyle Libre. Derfor tager jeg ikke mit blodsukker ligeså meget i disse dage, da jeg jo er testperson for Freestyle Libre. Hvis I ikke har læst mine to indlæg omkring dette linker jeg dem her: “Hvorfor prikke når man kan skanne?” – “En lille ting, en stor frihed”Jeg har den dog stadig med, da det er en godt ting at kunne kontrollere blodsukkeret og sammenligne de to apparater.

Freestyle Libre // Som skrevet ovenover er jeg testperson i en måned for Freestyle Libre. Jeg er utrolig glad for den lille maskine, og mærker en kæmpe frihed og et kæmpe indblik i brugen af den. En fordel ved den, sammenlignet med blodsukkerapparatet, er også, at det kun er det lille apparat, jeg skal have med mig rundt, som fylder væsentligt mindre end blodsukkerapparatet. Derudover er det nemmere at tage glukoseværdien med Freestyle Libre på farten, da du ikke er afhængig af at skulle vaske dine hænder osv. Freestyle Libre gør det en hel del nemmere at holde øje med min glukoseværdi.

Batterier // Ja det virker nok lidt underligt at bære rundt på batterier i sin taske, men nu er jeg, som I nok kan se afhængig af meget elektronik, og derfor er det ret vigtigt for mig at have disse med. Batterierne er til min insulinpumpe, og selvom den holder strøm længe, så ved man aldrig rigtig hvornår man får brug for et nyt batteri til den. Jeg har prøvet, at den gik ud midt om natten uden jeg opdagede det! Tro mig det var ikke sjovt! Så jeg er hellere på den sikre side, og har batterier med mig overalt. Mit blodsukkerapparat og Freestyle Libre apparatet, skal oplades ligesom en mobil, så det sørger jeg altid for, at de er, derfor har jeg ikke oplader med til dem.

Medtronic mønt // Denne hænger sammen med batterierne. For at kunne skifte dem, er jeg nemlig nød til at have denne lille mønt med mig. Derudover fungerer den også godt som en indkøbsvogn mønt ;-). Smart!

 

Det var alt jeg havde i min taske. Jeg håber i fandt indlægget interessant. Hvad har I altid i jeres taske?

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Pinterest

-Lise

 

2 kommentarer

  • Camilla Søgaard

    Kære Lise,
    Jeg vil gerne spørge dig om noget, da jeg er en del af et større diabetes projekt. Må jeg bede om din emailadresse?

    Mvh Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration: Interior