Simple smoothie recipe

Inspiration: Embroidery

DSC_0232

Billede fundet //HER//
DSC_0116

Billede fundet //HER//

DSC_0230

Billede fundet //HER//

DSC_0637web

Billede fundet //HER//

DSC_0219

Billede fundet //HER//

DSC_0129

Billede fundet //HER//

DSC_0112

Billede fundet //HER//

Jeg faldt for nogle måneder siden over Sarah K. Benning på Instagram, og hendes smukke broderier. Hold nu kaje, hvor er de sindsyge flotte. & det er derfor ret forståeligt, at de er virkelig svære at få fingrene i. Broderierne sælges en gang imellem på sarahkbenning.com – men man skal være hurtig, hvis man vil have en chance for at eje et af hendes værker. Sidst jeg prøvede, var de allerede udsolgt efter blot 3 minutter. Jeg forstår det godt, da broderierne er super unikke, idet de er håndlavede, og der ikke findes to, der er ens. Derudover sælger Sarah K. Benning også små DIY kits, hvor man kan begive sig ud i at brodere et af hendes designs selv. Måske man skulle prøve det? Disse kan findes på hendes Etsy shop – linket er HER.

Jeg vil virkelig gerne eje et af hendes værker, og holder tæt øje med hvornår, hun opdaterer shoppen næste gang. Hvad synes I om de smukke broderier? Lige nu ville jeg ønske, at jeg kunne finde ud af at brodere selv.

Følg med på Instagram og Bloglovin.

-Lise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simple smoothie recipe