En lille ting, en stor frihed

Inspiration: Interior

DSC_1286

DSC_1266

DSC_1271

DSC_1279

DSC_1280

Dagen før jeg tog til København for at få min Freestyle Libre, besluttede jeg mig for, at mit værelse trængte til lidt forandring. Jeg finder oftest min inspiration fra pinterest, og det var ikke en undtagelse denne gang. Det resulterede i, hvad I kan se på billederne ovenover. Jeg er ret godt tilfreds, og så fik jeg også lavet en lille billedvæg, med nogle af mine egne akvarel billeder, samt lidt fra I LOVE MY TYPE, Anni Gamborg og Louise Egedal. Den vokser sig forhåbentlig større, som tiden går. Jeg har allerede et par plakater i tankerne, som helt bestemt er på ønskelisten.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Pinterest

-Lise

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille ting, en stor frihed