Clinique redness solution foundation

Birkenstock på Trendsales

Opdateret for nylig11

// Billederne ovenover er fundet på pinterest //

DSC_1167

Jeg har nu erhvervet mig et par nye birkenstock sandaler fra Trendsales. De er helt nye lige fra firmaet, og kostede mig omkring de 600 kroner, hvilket jeg synes er billigt, eftersom de koster omkring de 800 kroner i butikkerne. Sidste år havde jeg et par Birkenstock Madrid i sort, men eftersom jeg ikke brugte dem særlig meget, solgte jeg dem, og købte disse i stedet for. Efter min mening er de meget mere behagelige at have på og gå i. Jeg elsker farven, og det eneste jeg mangler nu, for at det er helt perfekt, er en lille summer tan.

– Lise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clinique redness solution foundation