Mocha Iceblend

Top 10 film til regnvejrshygge

Screenshot_20160828-143527

På sådan en gråvejrs søndag, er film en oplagt mulighed for søndagshygge. Jeg elsker film, og derfor tænkte jeg, at jeg ville komme med nogle forskellige forslag, til hvilke film man kunne se. Herunder finder I film i genren, romantik, gyser, drama, thriller, animation og science fiction. Der burde være lidt for enhver.

1 // Interstellar – Til dig som elsker science fiction film men også dramaer. Jeg tror Interstellar er blandt mine yndlings film. Jeg har aldrig været meget til science fiction film, men gennem årene, er jeg begyndt at elske nogle få af denne genre. Én af dem er Interstellar. Udover at være en sci-fi film, er det også et drama. Filmen har en virkelig godt historie at fortælle, og jeg elsker den! 

2 // The Fault in our Stars – Jeg har nok set the Fault in Our Stars 2-3 gange. Det er en virkelig rørende film, som man nærmest ikke kan undgå at fælde en tåre til. Det er et romantisk drama, som blandt andet handler om kærlighed og livet med kræft. Filmen er baseret på John Greens bog “A fault in our stars” som jeg også varmt kan anbefale. Igen jeg elsker denne film og ikke mindst soundtracket til den! 

3 // The Theory of everything – Igen under genre Drama/Romantik. Filmen handler om videnskabsmanden Steven Hawking og hans teorier om sorte huller. Derudover er det en kærligheds film om ham og hans kone, og udfordringer der medfølger, da han får konstateret en sygdom. Det er virkelig en film, som varmt kan anbefales at se, og jeg kunne sagtens se den igen! 

4 // Jeune Jolie/Ung og smuk – Et drama som handler om en ung pige og hendes vej ind i prostitution. Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle tænke, da jeg først gik i gang med at se filmen, men den overraskede positivt, og den er faktisk super god! 

5 // Ps. I Love You – Igen én af mine yndlingsfilm! Denne film er både drama, komedie og romantik, og jeg elsker den! Det er virkelig en god film, men en god og meget sød historie! Den handler om Holly og Gerry, som er nygift og forelskede. Pludselig dør Gerry og Holly efterlades alene, men en dag modtager hun et brev fra Gerry. Nu vil jeg ikke fortælle mere, hvis I ikke allerede har set den! Men det er en film, som sagtens kan ses flere gange. 

6 // Zootropolis – En animationsfilm som kan ses af hele familien. Jeg vil også sige, at det er en komedie, da den faktisk er ret sjov! En sød film som handler om det faktum, at der skal være plads til alle, samt at man kan hvad man vil, hvis man arbejder hårdt for det. En hyggelig film til hele familien. 

7 // The lovely bones – Dette er absolut én af mine yndlingsfilm! Filmen er i genren drama, men jeg synes altså også, at den er en smule uhyggelig. Som I nok kan fornemme, har jeg set mange af disse film mere end en gang, og det er ingen undtagelse med denne film. Den handler om en ung pige, som bliver udsat for en forbrydelse. Derudover følger man hendes familie, og hvordan de takler omstændighederne. 

8 // Divergent – Den første divergent film er helt klart én af de helt store favoritter. Det var faktisk denne film, der åbnede mine øjne for sci-fi film, hvilket som sagt, ikke var en genre, jeg var meget til før hen. Men efter at have set denne film i biografen, var jeg solgt. Det resulterede i, at jeg efterfølgende læste alle bøgerne, og spændt fulgte med i, hvornår den næste divergent film var i biograferne. Jeg synes dog ikke, at de efterfølgende film har været så stor en succes som den første! Men det kan blandt andet være fordi, jeg jo i forvejen havde læst bøgerne, hvilket jeg ikke havde med den første film. Både bøgerne og filmene kan dog stærkt anbefales. 

9 // Dream House – Denne film er under genren Thriller. Så hvis du er til det, synes jeg helt klart, du skal se denne film, hvis du ikke allerede har. Den handler om en familie, som flytter ind i et hus, hvor der sker mærkelige ting. Filmen har en uventet drejning, som jeg på ingen måder havde forudset. Jeg elsker film, hvor man ikke kan regne ud hvad der sker, og hvordan den ender! Super god film, som jeg faktisk også har set 2 gange. 

10 // The purge – En science fiction og gyser film. Denne film er en af de mere uhyggelige på min top 10 liste. Som I nok kan fornemme, er der ikke en genre, som jeg elsker mere end en anden. The Purge forgår i USA i år 2022. Her har man en gang årligt, 12 timer hvor alle har lov til at lave forbrydelser uden at stå til ansvar for det. Disse 12 timers udrensning kaldes the purge, og holdes for at mindske kriminaliteten resten af året. Jeg synes det er en god film, og efterfølgerne til filmen er “The Purge: Anarchy” og “The Purge: Election Year”. 

Hvilke film kan I anbefale? & hvad synes I om de nævnte film?

-Lise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mocha Iceblend