Nyfunden kærlighed ...

Frustreret, splittet og forvirret..

Kender I den følelse af, at man er den eneste, som ikke har nogen plan for, hvad man vil med sit liv i forhold til studie og arbejde… Sådan har jeg det lige nu. For cirka et år siden, startede jeg på en privat kosmetolog uddannelse, som jeg egentlig var rigtig glad for i begyndelsen, men som senere hen viste sig at være en helt anden uddannelse, end jeg havde regnet med …  Den levede på ingen måde op til de forventninger, jeg havde til den, da jeg blev introduceret for den, og derfor valgte jeg at stoppe efter et år. Nu står jeg så her, forvirret og splittet over hvad jeg nu skal. Et enkelt spørgsmål, som kan synes simpelt, men som virker, som det sværeste spørgsmål, jeg er blevet stillet hele mit liv.

Der er så mange muligheder i dagens Danmark, når det gælder uddannelse. Nogle gange tænker jeg for mig selv, hvor meget nemmere det ville være, hvis der kun var nogle få retninger, jeg kunne gå. Så var der i det mindste ikke så meget at overveje. Men så stiller jeg mig selv spørgsmålet: Ville det så være nemmere for dig at tage en beslutning om hvad du vil? Og svaret til det er nej. Jeg er selvfølgelig lykkelig for, at der er så mange muligheder, og at jeg er priviligeret til at få en uddannelse. Jeg kan blive hvad jeg vil, har min mor og far altid sagt til mig. Spørgsmålet er så bare, hvad vil jeg være? Er jeg den eneste, der synes, at det er et svært spørgsmål at besvare?

Jeg har mange ting, som jeg interesserer mig for, og som jeg synes er spændende. Men de er alle ting, som ligger et godt stykke fra hinanden – Biolog, kroppens funktioner, ernæring – Fotografi – Makeup, hudpleje og skønhed . Hvilken én skal man satse på, og er det noget, jeg vil arbejde med resten af mit liv, eller beholde som hobby.

Jeg tror, det er vigtigt ikke at gøre ens hobby til ens arbejde.. Men samtidig er jeg også af den overbevisning, at man opnår størst lykke, hvis man elsker, det man laver. Men er det overhovedet muligt? Er det muligt at elske det man laver hverdag? Jeg ved det ikke..

Måske handler det bare om at springe ud i noget, og se hvad der sker?

-Lise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyfunden kærlighed ...