Inspiration: Embroidery

Lisejust.dk

Opdateret for nylig11-001

 

Jeg er super glad for at kunne fortælle, at jeg nu har min egne blog, med eget domæne og webhotel. Jeg synes derfor, det kunne være møg hamrende fedt, hvis I gad at slå et smut forbi og tjekke bloggen ud. I kan finde den under Lisejust.dk. Det ville virkelig gøre mig glad! Jeg har netop lagt et nyt indlæg op omkring Rakubrænding, hvor I kan se min flotte nye skål, og læse lidt mere omkring selve processen. Derudover finder I også mange andre indlæg omkring diabetes type 1, indretning, akvarel maling og forskellige opskrifter. Må I ha’ en dejlig dag!

– Lise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration: Embroidery