Smukke fotografier af naturen

Pink Molécule 090-09

DSC_1112

DSC_1108

Hej Alle.

Jeg har forelsket mig i denne parfume, som jeg købte for cirka en måned siden. Jeg har ofte overvejet at købe én af de mange parfumer fra Zarkoperfume. De dufter alle sammen virkelig vidunderligt, men den der fangede min interesse mest var Zarkoperfume Pink Molécule 090-09. Den dufter meget forskelligt fra, hvad jeg allerede har, og så minder den mig om sommer og glade dage. Duften beskrives som en blanding af hyldeblomst, sort orkidé, pink molekyler, mørke trænoter og lyserød champagne. Jeg er normalt ikke til de meget søde dufte, men tiltrækkes oftest af friske dufte. Derfor tror jeg, at blandingen af de øverige noter sammen med de mørke trænoter, gør den helt ideel for mig, da den derfor ikke er for sød, men stadig er anderledes, end hvad jeg er vant til. Har I prøvet nogle af de smukke parfumer fra Zarkoperfume?

-Lise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke fotografier af naturen