Freestyle Libre skift

Pludselig træt?!

ef02b4af17582f7a6170122891c468b7be9ea23b0285b06fb6db56ed06b08fe3

Billedet er fundet HER

Kender I det, at man bare pludselig bliver meget træt? Det sker nogle gange for mig, uden der er nogen grund til det.. Andre gange, er det en bestemt træthed der rammer mig – den slags træthed, som får en til at tænke på, hvordan blodsukkeret mon ligger. Det var sådan en slags træthed, der ramte mig idag. Derfor skannede jeg min freestyle libre, som gav mig resultatet 17,4 … Et par timer i forvejen havde jeg målt det til 12,4, hvilke jeg syntes var en smule mærkeligt, da jeg ikke havde spist noget, der skulle give et så stort udsving – jeg tænkte dog ikke mere over det, og korrigerede for det.

Da måleren så viste 17,4, blev det hele en smule mere mærkeligt. Men jeg konkluderede, at den chokolade cookie jeg havde spist forinden var grunden, selvom det jo ikke ville give så stort et udsving i glukoseværdien. Jeg korrigerede endnu engang for det. Efter 45 minutter følte jeg mig stadig træt, og mere end før.. & så var det så, at jeg opdagede at min pumpe ikke var koblet til mig – OMFG?! Aldrig har jeg oplevet det før.. JEG HAVDE GLEMT AT KOBLE MIN PUMPE FAST TIL MIG IGEN!

Jeg ved ikke, om jeg er den eneste der gør sådan noget – men nogle gange når jeg kan se, at mit blodsukker måske er på vej ned, så kobler jeg pumpen fra i en halv time cirka, og sætter den så til igen. På den måde undgår jeg nogle gange at dykke i blodsukker. & jeg ved godt, og tænker altid for mig selv, at jeg nok burde sætte min basalinsulin til at køre 0% i en halv time i stedet for, sådan at jeg ikke glemmer at sætte den på igen – men jeg plejer altid at huske det.. Ja så har man også prøvet det. Jeg er nok ikke den eneste.

Min højeste glukoseværdi var på 25,8.. Nu ligger jeg her under dynen, og håber på at det falder hurtigt, sådan at energien kan komme tilbage igen. Det er faldet til 22,4, og min kære freestyle libre viser mig, at det stadig går den rigtig vej. Let the waiting game begin.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Pinterest.

-Lise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Freestyle Libre skift